Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Akvarel og farvekridt - kreativt værksted - kursus 28B


”Farvekraft ad helvede til”

Vestjyllands store kunstner Jens Søndergaard var en heftig og ekspressiv maler. På kurset vil vi lade os inspirere af hans kunst, og ikke mindst de lokaliteter han tog udgangspunkt i. Hans kunst kan være lidt svær at rubricere - ud over det ekspressive, er der en god del naivisme og romantik i hans kunst.

Han ville male Vestjylland stort og værdigt. I en følelsesladet diskussion med malervennerne Niels og Kristen Bjerre, udtrykte han: ”Det jeg vil male er farvekraft ad helvede til”

Vi vil arbejde med grundlæggende teknikker i akvarel og farvekridt og tage på ekskursion til nogle af hans lokaliteter og hans to museer i henholdsvis Bovbjerg og Thy.

Undervisere
Johanne Randen, billedkunstner
Kristian Tikjøb, højskolelærer

Ekskursioner
• Bovbjerg
• Heltborg

Kursusleder
Kristian Tikjøb
Tilknyttet fil:    Program kursus 28B (1934 Kb)
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk