Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Cykelkursus - Bredningen rundt, 30-50km/dag - kursus 13B


Vi cykler på dagsture af 30 til 50 km’s længde gennem Limfjordslandskabet. Åbne vidder, kuperede bakkestrøg og helt kystnære strækninger.

Hver dag tager vi en bid af ruten, der går hele vejen rundt om Nissum Bredning - Limfjordens barske og åbne bredning mod
vest. Turen vil give oplevelser af det dynamiske landskab, der til stadighed er under forvandling, en del af landet, som naturen stadig flytter rundt med.

Vi cykler, ser, oplever og får fortællinger om stederne undervejs. Turen er tilrettelagt som ”et etapeløb” - Vi cykler hele vejen rundt, men parkerer cyklerne hver dag efter endt tur (selvfølgelig et godt og sikkert sted), og så kører vi tilbage til højskolen i bus. - For dagen efter at fortsætte, hvor vi slap.

Turene er på 30 - 50 km dagligt. Vi sætter ikke hastighedsrekorder, men du skal være cykelvant og klar til at nyde en uge med fælles oplevelser gennem landskab og fortællinger.

• Nørre Nissum & Lemvig
• Thyholm
• Thy
• Agger Tange, Thyborøn, Harboøre Tange, Flyvholm Redningsstation, Bovbjerg Fyr og Trans Kirke

Medbring egen cykel, som skal have gear og rimelig brede dæk, da vi cykler en del på stier og grusveje.

Arrangement
Koncert: ”Sange og fortællinger fra Limfjordslandet” med musik- og sangskriver Susan Munksgaard.

Spisning i Æ Rø’e Hal

Kursusleder
Lise Rokkjær
Tilknyttet fil:    Program kursus 13B (742 Kb)
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk