Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Ekssvigermødre på højskole


”Når vores børn efter 10 år ikke kunne finde ud af det, så kan vi to nu på tyvende år,”

siger Sonja Faxø på klingende fynsk, mens fingrene fletter løs i gummislanger fra cykler.  De to ekssvigermødre er på SeniorHøjskolen for 7. gang.

”Det er ikke kun her vi mødes, vi har en syklub, og sådan et højskolekursus giver os mange gode ideer, som vi kan tage med hjem,”

supplerer Bente Knudsen. Højskolen trækker i de to ”ekser”, når der er kurser der har valgfag, som kan have syklubbens interesse.  De to begyndte på SeniorHøjskolen med patchwork, så blev det valgfag, hvor der blev flettet i papir og genbrugsmaterialer, og siden er det blevet til taskefremstilling i gummislanger fra traktorer!  Hver gang søger ”ekserne” nye udfordringer.

”Det her med at flette i cykelslanger glæder vi os meget til, at tage med hjem i klubben,” siger Bente.
Flet med cykelslange
Flet med cykelslange
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk