I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Generationer på højskole - bedsteforældre og børnebørn - kursus 6

Nyd dagene op til påske med fem fantastiske dage fyldt med gode oplevelser, grin og samvær!

5 fantastiske dage fyldt med gode oplevelser, grin og samvær!

På programmet er der
• Musik, sang, spøg og spræl.
• Værksteder med kreative sysler, dukketeater, natur, musik og rytmik.

Ekskursioner
• Vesterhavet
• Jyllandsakvariet i Thyborøn
• Klosterheden

Erik Olsen, Olsens dukketeater,
samt skolens lærere

NB. Børn skal minimum være 6 år og op til 11 år, og der kan maksimalt tilmeldes to børn per voksen deltager.

BEMÆRK - børnene skal tilmeldes separat!

Kursusleder
Julietta P. Jensen
Tilknyttet fil:    Program kursus 6 (1081 Kb)
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk