Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Gospel - med Ole Jørgensen & Martin Ravn - kursus 16A


Har du lyst til at synge?
Har du lyst til at være en del af et energisk, sprudlende fællesskab?
Et anderledes fællesskab, hvor der er plads til alle?
Har du lyst til at få inspiration og energi ned i rygsækken?

Så er Gospel på SeniorHøjskolen lige noget for dig!

Vi skal arbejde en uge med Gospelsange i energiske, harmoniske arrangementer. I løbet af ugen vil vi smage på forskellige stilarter inden for gospelgenren - vi vil dog lægge vægt på den klassiske og traditionelle gospelstil - spirituals m.m.

Vi vil arbejde med at få det til at swinge - fokusere på dynamik, klang og intensitet. Tolkning og frigørelse i sangen vil være en stor del af indholdet. Vi vil naturligvis også arbejde med det rytmiske og bevægelse til musikken - og lade musikken bevæge os. Vi vil derudover arbejde med let sangteknik alt efter, hvor meget det ønskes.

Ugen afsluttes med en GOSPELKONCERT.

Der er ingen musikalske krav for at deltage - (nodekendskab er intet krav) - blot et kreativt, åbent sind til at fordybe sig i disse energiske sange. Alle kan deltage - både den erfarne korsanger og du, som aldrig har sunget i kor før, men altid har haft lyst.

Det kræver heller ingen Gospelerfaring.

Det er lysten, der skal drive værket.

Ekskursion
Vesterhavet

Kursusledere
Ole Jørgensen & Martin Ravn
Tilknyttet fil:    Program kursus 16A (999 Kb)
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk