Generationer på højskole - bedsteforældre og børnebørn
I de første påskedage var der hektisk aktivitet på SeniorHøjskolen. 97 bedsteforældre og børn deltog i et forrygende højskolekursus. Det blev fem fantastiske dage fyldt med gode oplevelser, grin og samvær. På programmet var der musik, sang og rytmik, kreative værksteder, natur, teater og dukketeater.

Køkken

Økologisk og sundt
I køkkenet anvender vi hovedsageligt økologiske råvarer, og vi prioriterer den sunde og nærende kost højt - samtidig med, at det gerne må se godt ud!

Eksperimenterende og traditionel
Vi holder meget af at eksperimentere og prøve nyt, men vi går heller ikke af vejen for det gode og traditionelle. Skal der tages specielle hensyn til din mad f.eks. vegetarisk-, diæt- eller diabetes kost, så er det også noget der let lader sig ordne.

Tag vores madkultur med hjem
Ved kursernes afslutning beklager mange, at de skal rejse fra det gode køkken. Derfor anbefaler vi at råde bod på sagen, ved at få SeniorHøjskolens opskriftsbog med hjem. Den kan give inspiration til madlavningen derhjemme.
Du er også velkommen til at henvende dig i køkkenet efter specifikke opskrifter.
Gulerodssuppe
Andebryst med advokado
Smileys
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |  Degneparken 22, Nørre Nissum  |  7620 Lemvig  |  97 89 10 11  |  kontor@seniorhoejskolen.dk