Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Korstævne - med dirigenterne Erling Lindgren og Sisse Skovbakke - kursus 18


SeniorHøjskolen i Nørre Nissum fortsætter kursusrækken af korstævner. Der har nu været 10 år med fulde huse med over 90 sangere, der har haft en forrygende god uge og hvert år leveret et fornemt resultat ved afslutningskoncerten.

Højskolen vil gerne fortsætte traditionen med både det kendte og det nye: Vi har inviteret organist, komponist, korleder m.m. Erling Lindgren til sammen med Sisse Skovbakke, korleder, komponist og sangskriver, at varetage årets korstævne.

Og der vil i år, som i de tidligere, blive budt på eksempler fra det traditionelle og lettere klassiske repertoire, ligesom vi skal synge rytmiske satser.

Kurset afsluttes med den traditionelle koncert.

Ekskursion
• Vesterhavet

Kursusledere
Erling Lindgren & Flemming Nees
Tilknyttet fil:    Program kursus 18 (1728 Kb)
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk