Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Kunsthistorie - nyt perspektiv - kursus 30B


Omkring år 1900 ændredes kunsten radikalt. Århundredes virkelighedsskildringer med perspektivet i centrum blev nu udfordret af helt nye udtryksformer. Den ene ”-isme” fulgte efter den anden.

På kurset skal vi blive klogere på vor tids kunst og få redskaber til at gå i dialog med denne. Vi skal diskutere og analysere billeder fra et århundredeskifte til et årtusindeskifte. Fokus vil især være på nyere kunst med blik tilbage på dens rødder.

På kurset vil der være ekskursioner til aktuelle kunstudstillinger

Ekskursion
• Vesterhavet

Foredragsholder
Filminstruktør Nils Malmros, fortælling om
et langt instruktørliv i dansk film.

Kursusleder
Kristian Tikjøb
Tilknyttet fil:    Program - kursus 30B (1442 Kb)
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk