Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Opskrifter fra Torvedag i Nørre Nissum


Squash salat

4 pers.
1-2 squash
4-6 røde modne tomater
4 soltørrede tomater
1/2 dl. Pinjekerner
1 håndfuld friske basilikum blade
1 fed knust hvidløg
1 spsk finthakket rødløg
1/2 dl olivenolie
1/4 dl friskpresset citronsaft
salt og peber
frisk basilikum
Riv squashen i lange strimler på et mandolinjern eller juliennejern.
Halver tomaterne og fjern indmaden. Skær tomaterne i tern, og hak de soltørrede tomater fint.
Hak pinjekernerne groft og riv basilikumbladene i små stykker.
Rør hvidløg, rødløg, olivenolie og citronsaft sammen. Smag til med salt og peber.
Tilsæt tomater, soltørrede tomater og vend squashstrimlerne i tomatsalsaen.
Drys med pinjekerner og frisk basilikum.


Perlebyg/rødbedesalat
4 pers.
1 dl perlebyg
2 -3 rødbeder
150 g bacon i tern
bredbladet persille
fetaost/salatost i tern
Dressing: mangochutney og karry – blendet.
Perlebyg koges, rødbederne bages i ovnen, og bacon i tern steges.
Efter afkøling skæres rødbederne i tern og blandes med perlebyg og bacon. Dressing efter smag blandes i, og bredbladet persille vendes i retten. Fetaost på toppen til slut
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk