Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Musikuge for kor og orkester - Med hovedvægt lagt på det lettere klassiske repertoire - kursus 1


Musikugen er et højskolekursus, der er åbent for alle med netop denne fælles interesse. Udover spil og sang er der morgensang, foredrag, fællesarrangementer og ekskursion, ligesom kurset naturligvis slutter med en koncert.

Koret arbejder med stof fra det traditionelle repertoire med sange og viser samt eksempler fra det klassiske repertoire. En vis erfaring med noder og korsang er en fordel - men ikke et krav.

Koret ledes af Ole Jørgensen og Martin Ravn.

Orkestret beskæftiger sig ligeledes med et bredt og blandet repertoire med både folkemusik og klassisk musik. Vi henvender
os til folk, der spiller på akustiske instrumenter. En vis erfaring med nodelæsning er en fordel - men ikke et krav. Der vil kun være plads til 2 pianister.

Orkestret akkompagnerer også nogle af de sange, som koret arbejder med.

Orkestret ledes af Charlotte Andersen.

Ved tilmelding bør stemme/instrument oplyses samt hvor øvet man er (begynder, let øvet eller øvet) af hensyn til optimalt udbytte af kurset

Arrangement
Koncert ved Mogens Dalsgaard og Tatiana Kisselova

Ekskursion
· Vesterhavet

Medvirkende
Ole Jørgensen, korleder, solist og musicalsanger mm. Charlotte Andersen, paukist, Janitshar og dirigent, Martin Ravn samt flere af skolens øvrige lærere.

Kursusleder
Martin Ravn
Tilknyttet fil:    Program - kursus 1 (926 Kb)
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk