Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

HELE Vestkysten - Fra Skagen til Vadehavet - kursus 14


" ...og brændingen slår på kysten med djærveste kno". Dette stærke citat fra Jeppe Aakjærs pen, beskriver den kraft, som former liv og natur ved den fantastiske Vestkyst. Vi har tilrettelagt et kursus med et overflødighedshorn af gode foredrag og fremragende ekskursioner, der vil belyse historien, geografien, naturen, kunsten, fiskeriet, vækkelserne, rav og meget mere.

Vi skal ud og mærke det hele. På kurset vil der være en række ekskursioner, der vil føre os hele vejen fra Skagen i nord til Vadehavet i syd.

Vi skal bl.a. besøge
· Råbjerg Mile
· Skagens Gren og Skagen Kunstmuseum
· Rubjerg Knude og Lønstrup
· Bulbjerg
· Lodbjerg Klitplantage og Kirke i Thy Nationalpark
· Thyborøn og Bovbjerg
· Hvide Sande
· Vadehavet ved Mandø
· Ribe
  og meget mere...

To gange vil der undervejs være overnatning et andet sted end på SeniorHøjskolen. Vi skal overnatte på vandrehjem i Hjørring og Ribe. Begge steder vil der være overnatning i dobbeltværelser. Så selvom I har tilmeldt Jer kurset på enkeltværelse, vil I disse to gange skulle sove på dobbeltværelse - selvfølgelig med en af samme køn.

Kursusleder
Kristian Tikjøb
Tilknyttet fil:    Program - kursus 14 (813 Kb)
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk