Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Korstævne - Med dirigenterne Sisse Skovbakke er Erling Lindgren - kursus 16


Traditionen tro byder vi igen til korstævne i højsommeren. Det er nu 12. år i træk og mon ikke, det igen bliver en fantastisk og intens uge med latter, samtale og masser af sangglæde.

Igen i år bliver det korleder, komponist og sangskriver Sisse Skovbakke, der sammen med organist, korleder og komponist Erling Lindgren fører koret trygt igennem både kendt og ukendt sangmateriale.

Der vil i denne sæson, som i de tidligere, være et repertoire med eksempler fra det traditionelle og lettere klassiske repertoire, ligesom der også skal synges rytmiske satser.

Kurset afsluttes som sædvanligt med en koncert i en af egnens kirker.

Ekskursion
· Vesterhavet og det nyåbnede og udvidede Strandingsmuseum i Thorsminde

Kursusleder
Kristian Tikjøb
Tilknyttet fil:    Program - kursus 16 (1161 Kb)
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk