Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

"De gule blomster nejer" - 2 ugers højskole med valgfag, foredrag og ekskursioner - kursus 20


Velkommen til 14 dage hvor du for alvor kan fordybe dig i et bestemt emne. En stor del af undervisningen foregår nemlig i 1 af 2 valgfag (minimum 24 timer), som er beskrevet nedenfor.

Derudover er der selvfølgelig fælles foredrag og ekskursioner.

På dette kursus skal du vælge 1 af følgende valgfag, der følges hele kurset - Ved tilmelding bør det ønskede valgfag oplyses

Valgfag 1
Guddommelige toner, sange og fortællinger med ture i det blå.
Der er skrevet ualmindeligt meget fantastisk,
Ja, næsten Guddommeligt musik - det skal vi lytte til - opleve og smage på. Vi skal på oplevelse i PH's fantastiske verden med sange og fortællinger - vi skal en tur ned af Memory Lane og hilse på nogle af de gamle danske hits - vi skal forbi revyen med dens fantastiske tekster og skønne melodier og opleve, hvordan humoren tager form, når der arbejdes med revytekster m.m.
Alt dette krydres med ture i det blå - ekskursioner til kulturelle og smukke natursteder omkring fjorden og havet - Jenle, Bøvling m.fl.
Der er en ekstraudgift på kr. 250,- til ekskursioner.


Valgfag 2 Kreativt værksted
Vi har gang i to værksteder, et malerværksted og et keramisk værksted. Fordi vi har fjorten dage og mange timer, får du mulighed for at fordybe dig i et værksted eller prøve begge.
I malerværkstedet arbejder du med forskellige maleteknikker såsom akryl, akvarel, farvekridt mm. I det keramiske værksted er det Østens forunderlige Raku, der tilbydes. En magisk proces, der foregår i ild, røg og damp, og giver resultater af overraskende skønhed.
Begge kreative værksteder er for såvel øvede som uøvede.
Pris for dette valgfag afhænger af materialeforbrug og vil være ca. kr. 300,-


Fælles ekskursioner
· Limfjordsøen Venø
· Vestkysten
· Fjaltring
· Thorsminde & Strandingsmuseet
· Middelalderborgen Spøttrup m.fl.

Arrangement
Koncert med David Strong

Kursusleder
Flemming Nees
Tilknyttet fil:    Program - kursus 20 (1437 Kb)
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk