Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Livsoplysning for livsnydere - Fortællinger, ekskursioner og oplevelser - kursus 21A


Endnu en gang breder vi hele paletten ud og byder indenfor til en luksusuge med livsoplysning for livsnydere. Med fantastiske fortællinger, enestående ekskursioner og kulinariske oplevelser.
I skal nyde men også yde - ved at lytte og le, synge og samtale - og så bliver I også inviteret med i processen med at finde, fange og forarbejde nogle af områdets fantastiske råvarer.
I skal på østerssafari og svampejagt og I skal finde krydderurter, der skabes om til de herligste retter og snapse, der selvfølgelig kan nydes på stedet. Derudover er der også foredrag om mennesker, musik og meget andet.

Ekskursioner
· Herregården Nørre Vosborg med rundvisning og brunch
· Thy
· Gjellerodde
· Klosterheden
· Strandingsmuseet i Thorsminde
· Middelalderborgen Spøttrup

Arrangement
Spisning på "Høloftet" på Thyholm med vinsmagning og tapas

Kursusleder
Flemming Nees
Tilknyttet fil:    Program - kursus 21A (1062 Kb)
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk