Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Psykologi - den 2. og 3. alder - kursus 30C


Psykologien ved, at vi i seniorårene lægger sidste hånd på vores livsværk som menneske. Vi arbejder på at bringe os selv endnu mere i overensstemmelse med vore mål, vore idealer og vores moralske forventninger til os selv. Det er den periode, hvori vi sorterer, afskaffer og fornyer livets indhold, og hvor man arbejder på at omgås så venligt med dagligdagen, så man kan være tilfreds med sit liv, indtil det slutter.

Vores personlighed kan i høj grad forudsige vores livsbegivenheder som skilsmisse og død, og personligheden har dermed stor betydning for vores tilværelse.

På kurset vil vi se på opvækstens betydning, se på livets tilskikkelser og valg, og hvad det kan have haft af indflydelse på
vores 2. og 3. livsalder.

Ekskursion
• Vesterhavet

Foredragsholder
Filminstruktør Nils Malmros, fortælling om
et langt instruktørliv i dansk film.

Kursusledere
Poul Anker Møller & Flemming Nees
Tilknyttet fil:    Program - Kursus 30C (824 Kb)
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk