Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Rakubrænding - østens forunderlige keramik


Raku er en mageløs keramisk proces, der som oftest ender med meget smukke resultater. Først former du dine emner i ler. Det kan være skåle, fade, vaser, krukker, relief og skulptur. Så følger tørring, forglødning, og arbejde med glasur. Herefter er det ren magi! Udendørs forglødes dine emner på ny, og siden reduceres de under savsmuld. Det giver ild og røg, men kort tid efter kan du fiske dit emne ud af bålet, og nyde dets overraskende skønhed. Et valgfag for såvel øvede som uøvede. Der må påregnes en ekstraudgift for materialeforbrug.
Glasurarbejde
Detaljer i glasurarbejde
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk