Corona-retningslinjer

Ja, vi er her

Og vi gennemfører vores kurser som planlagt :-)
 
Skulle det ske, at vi bliver nødsaget til at aflyse et kursus grundet Covid-19, tager vi kontakt til jer hurtigst muligt
 
Når vi gennemfører vores kurser, sker det efter retningslinjerne beskrevet nedenfor.

Sådan forholder vi os til Corona-retningslinjerne på SeniorHøjskolen

Velkommen til SeniorHøjskolen med fællesskab, fordybelse og forundring - i en Corona-tid. 

Hele personalet har lagt sig i selen, for at opholdet skal blive næsten som det plejer med foredrag, fællessang og formidable retter på tallerkenen.

For at vi kan undgå smittespredning på kurset er der en række hensyn som vi skal hjælpe hinanden med at overholde:

De kendte regler om at holde en meters afstand, hoste i ærmet og huske at have god håndhygiejne gælder stadigvæk. På højskolen vil vi organisere jer i familiegrupper på cirka 8 personer. Familiegruppen er den gruppe, som man spiser sammen med, og sidder sammen med i foredragssalen og i bussen. I familiegruppen fraviges kravet om at holde en meters afstand.

I bussen skal der benyttes mundbind. Vi har indkøbt rigeligt, men I er også velkomne til at medbringe egne, hvis det foretrækkes.

Når man ikke er sammen med sin familiegruppe, så gælder afstandskravet om en meters afstand til dine medkursister – og to meters afstand, når der synges fællessang.

Ved lokaleskift skal du vaske hænder eller spritte hænder. Det er vigtigt at du husker at afspritte hænderne på vej ind og ud af spisesalen.

Vi beder også om, at I ikke besøger hinanden på værelserne, med mindre at I er i familiegruppe sammen. Husk også at lufte ud morgen og aften i mindst 10 minutter.

Hvis du vil læse din daglige avis under opholder, så skal du sørge for at få den omdirigeret. Der er ikke aviser til rådighed på højskolen, for at mindske smitterisikoen.

Hvis du vurderer at være i en forhøjet risikogruppe ved at blive smittet med Covid-19, så beder vi om, at du fortæller os det før ankomst. Det kan desuden være en god idé, at blive testet så tæt på kursusstart som muligt.

Hvis en af medlemmerne i din familiegruppe bliver syg med Covid-19 under opholdet, så er det et krav fra sundhedsmyndighederne, at alle i familiegruppen skal tage hjem hurtigst muligt.

Der er masser af P-pladser på SeniorHøjskolen, så du er velkommen til at komme i bil, lige som det kan være godt at tage de offentlige transportmidler uden for myldretiden.

Når du ankommer til højskolen, så vil kurset begynde med en kort gennemgang af retningslinjerne.

Vi glæder meget til at byde dig velkommen på højskole med samvær, valgfag og fordybelse.

Kurser på Seniorhøjskolen
28 okt 2020
35A | 28.10 - 03.11.20 | 4.500 KR | 1 uge
28 okt 2020
35B | 28.10 - 03.11.20 | 4.500 KR | 1 uge
4 nov 2020
36A | 04.11 - 10.11.20 | 4.400 KR | 1 uge
Se alle kurser