Generationer på højskole - kursus 11

Bedsteforældre og børnebørn

13. april - 17. april 2019

Fem fantastiske dage fyldt med grin og gode oplevelser.

Programmet er sprængfyldt med musik og leg, fysisk udfoldelse, spøg og kreativitet.

Der er 3 formiddage med værksteder

Musik og leg
Kreativt værksted

Samt både cirkusforestilling og masser af lege og øvelser sammen med cirkusartisterne bagefter.

Ekskursionsmål

Vi har ekskursioner til Lemvig, hvor vi skal se byen og lære at tegne vores liv som en tegneserie. Og til Limfjordsøen Venø.

Medvirkende

På kurset medvirker skolens faste stab, Cirkus Panik, Jens Peter Madsen, historiefortæller med ”Dengang bedstefar var dreng - om at fortælle historier til børn” og museumsformidler Lars Mathiesen fra Lemvig Museum.

HUSK

Badetøj samt udetøj til årstidens vind og vej - udetøj, der gerne må blive beskidt.

Bemærk

Kurset henvender sig til bedsteforældre med børnebørn i skolealderen 0. - 4. klasse, og der kan tilmeldes to børn per voksen deltager.

Børnene skal tilmeldes separat.

Kursusleder

Maria Kangas Christensen