29. september 2021 31A | 29.09 - 05.10.21 | 4.950 KR | 1 uge

Gourmetmad i gummistøvler - med Michelinstjerne og madpakker

På kurset skal vi både have fingrene i fjorden, i jorden og i alt det midt imellem, når jagten går ind på kvalitetsråvarer, og gourmet oplevelser i verdensklasse. I kan forvente en uge hvor I får den vestjyske natur ind under huden og på tungen, når vi sammen er i skoven efter svampe, bær, rødder og frugter, eller i fjorden efter tang, rejer og østers.

Maden laves i fællesskab over åben ild sammen med kursuslederen, men til en festaften i skoven får vi hjælp af en tidligere Michelinkok fra Henne Kirkeby Kro, der vil hjælpe med at fremtrylle et eventyrligt og jordnært måltid af vestjyske råvarer
i verdensklasse.

På kurset vil I lære en del vilde planter at kende - både de, der er gode for ganen, som smagsgivere til snapsen, men også de planter, der tidligere blev tillagt overnaturlige kræfter af sognets kloge mænd og hekse.

EKSKURSIONER
• Vestkysten
• Klosterheden Plantage
• Venø