Smag på Vestjylland - kursus 20A

En højskolemundfuld af smagsoplevelser

3. juli - 9. juli 2019

Vestjylland byder på mange gode oplevelser.

Vi har den skønne natur, men vi har også gode råvarer, og det giver et stort udvalg af skønne, lokale specialiteter.

På dette kursus vil vi ganske enkelt ”Smage på Vestjylland”

OPSKRIFTEN ER GANSKE ENKEL:

En del Venø Seafood (Østers), en del Thise ost tilføjet et par skefulde Bovbjerg Fyr, krydret med Gjellergaards hjemmebagte kringle og fortællinger og smagt til med Vesterhavsoksen.

Sammen med skolens fantastiske køkken er der virkelig dømt en god opskrift på en god uge med en på smagsopleveren….

Alt dette lagt sammen med et par ture til Vesterhavet, foredrag, musik, fællesskab og hygge.

Så er du til frisk luft, god mad, skønt fællesskab, hygge, sang og musik, så kom glad, og bliv glad.

Ekskursionsmål

Kunst- og Kulturcentret Tuskær
Vesterhavsoksen, Harboøre
Venø Seafood
Bovbjerg Fyr
Gjellergaard
Gjellerodde

Foredragsholdere

Christoffer Boserup Skov, filosof og forfatter
Lise Faurschou Hastrup, leder af Kunst- og Kulturcentret Tuskær

Kursusleder

Lise Rokkjær

Kursusprogram

Tilknyttet fil:
SE DAGSPROGRAMMET HER (2 MB)