Kreative værksteder - kursus 5B

Pile- & barkflet og rakukeramik

20. februar - 26. februar 2019

På kurset tilbyder vi to værksteder. Du kan enten vælge at flette med bark og pil, eller det keramiske værksted med raku. Det er ikke muligt at deltage i begge værksteder.

Undervisningen i flet med bark og pil er ved Karin Laursen. Her vil du arbejde med forskellige væveteknikker med pilebarken og lege med farve og kontraster. Du arbejder også med snor og andre materialer. Det vil desuden være muligt at arbejde med mindre ting i pileflet.

Østens forunderlige keramik, raku, er ved Kristian Tikjøb. Efter formgivningen og den første brænding starter rakuprocessen. Du lægger glasur på emnerne, og så er vi klar til den rene magi! Udendørs forglødes dine emner på ny, og siden reduceres de under savsmuld. Det giver lidt ild og røg, men kort tid efter kan du fiske dit emne ud af bålet og nyde dets overraskende skønhed. Værkstederne er for såvel øvede som uøvede.

På dette kursus er alle materialer og brug af værktøj med i prisen.

På kurset foregår der også andre aktiviteter bl.a. en ekskursion til Vesterhavet, Strandingsmuseet i Thorsminde og Kunst- og Kulturcentret Tuskær

Ekskursionsmål

Vesterhavet
Strandingsmuseet Thorsminde
Kunst- og Kulturcentret Tuskær

Arrangement

Koncert med Gospel D’Light

Undervisere

Kristian Tikjøb & Karin Christensen

Kursusleder

Kristian Tikjøb

Kursusprogram

Tilknyttet fil:
KLIK OG SE DAGSPROGRAMMET HER (1 MB)