Velkommen

"Det vi blev færdige med er nye begyndelser, for alt liv er nyt under solen!"
Med citatet fra skolens sang byder vi velkommen til et ophold med indhold på SeniorHøjskolen i Nørre Nissum. Et højskoleophold er muligheden for selv at opleve og opdage og for at møde nye mennesker med samme interesser - eller måske helt andre. Vi forventer, at du kan klare dig selv, men er naturligvis altid parate til at give en hånd med.

Jeg er stolt over at byde velkommen til et højskoleophold på verdens ældste seniorhøjskole.
 
Vi fylder 50 år i 2021, og har lagt os ekstra i selen. Højskolen har siden 1971 været fyldt af aktive, livsglade og videbegærlige kursister, som holder af samværet og samtalen med andre mennesker. Vi står på mere end 175 års levet højskoleliv med livsoplysning, folkelig oplysning og demokratisk dannelse, som hver dag bliver overleveret og fornyet. Det er da ikk´ så ringe endda!

”Mennesker findes i mange modeller og stadig kommer der nye til”, skriver Ebbe Kløvedal Reich i en af de højskolesange, som vi synger til morgensamlingen. Og det er en af kvaliteterne ved at tage på Seniorhøjskolen: Vi er her alle sammen, vi lever og oplever sammen, og vi taler sammen.

SeniorHøjskolen ligger mellem hav, fjord og skov, og både indenfor og udenfor byder vi på masser af lys, luft og fællesskab, der giver ny ilt til hoved, hjerte og krop.

På SeniorHøjskolen er vi alle med til at lave højskole med hjemlighed, nærvær og højt til loftet. Alle medarbejderne på SeniorHøjskolen glæder sig til at byde jer indenfor.

Så sæt dig godt til rette i stolen med SeniorHøjskolens kursusudbud, skænk en god kop kaffe eller the - og nyn en lille melodi. Så kan du nok allerede mærke højskolens lyse og luftige stemning med fællesskab, faglighed og fordybelse til alle. Og bliver du i tvivl om noget - så ring bare til os!

Vi starter dagen med at synge fællessang, for som Grundtvig sagde: ”som godt begyndt er dagen godt fuldendt”. Det er aldrig for sent at tage på SeniorHøjskolen og tage del i fællessangen.

Bedste hilsner
Jesper Vinther - Højskoleforstander

Kurser på Seniorhøjskolen
17 aug 2022
24 aug 2022
24 aug 2022
Se alle kurser