Udfyld felterne for at modtage nyhedsbrevet

Praktiske oplysninger vedr. højskolekurser i 2018

Ankomst
Kurset starter kl. 13.00-14.00 med indkvartering, kaffe, introduktion og velkomst.
Vi gør opmærksom på, grundet klargøring af værelserne, at det ikke er mu-ligt at blive indkvarteret før kl. 13.00.

Vores lokale vognmand Nr. Nissum Turist kører til Struer banegård og henter:
Tog fra København ankommer: kl. 12.46
Tog fra Thisted ankommer: kl. 12.53
Tog fra Århus ankommer: kl. 12.55
Tog fra Skjern ankommer: kl. 13.00
Vognmanden kører fra Struer: kl. 13.05
Er jeres tog ikke ankommet på dette tidspunkt, kører bus nr. 33 til Nørre Nissum hver time. Det er mest praktisk at stå af rutebilen ved Købmand Toelberg.

Afrejse
kl. 09.30 kører bussen til Struer Station. Herfra afgår tog til:

Langå (Århus - Ålborg) kl. 10.20
København kl. 10.08
Thisted kl. 10.05
Esbjerg (Skjern) kl. 10.01 Husk pladsbestilling til toget.
Iflg. DSB køreplan 2018
Turen fra og til Struer med vognmand koster kr. 40,- pr. tur og betales i bussen.

Depositum
Depositum er kr. 500,- (Kr. 1.000,- på jule- og nytårskurset) og skal betales straks efter tilmelding - i tilfælde af afbud mistes det indbetalte depositum

Kursuspris
Skal senest være betalt 1 måned inden kursusstart. Vi sender almindeligvis ikke kvittering, men du er velkommen til at ringe og kontrollere indbetalingen.
Afbudsomkostninger i 2018 vil være kr. 500,- pr. person (depositum).
Sker afbud samme uge som kurset starter, refunderes kun ½ af indbetalte kursusbeløb - ved afbud samme dag som kurset starter, bortfalder hele kursusbeløbet.
Melder du fra inden kurset er betalt, mister du kun det indbetalte depositum
BEMÆRK - manglende depositum og/kursusbetaling er ikke gældende som afbud!
Skulle kurset mod forventning blive aflyst, får du besked senest 2 uger før kursusstart. Evt. indbetalinger bliver naturligvis returneret.

Tilskud
Vi sender gerne kommunestøtteskema til dig, hvis du fra kommunen har fået bekræftet, at den yder støtte. Der er mulighed for at søge skolen om individuel elevstøtte - henvendelse på kontoret i løbet af kurset.

Værelser
Værelserne er udstyret med sengetøj, sengelinned, 1 badehåndklæde samt mindre håndklæder; ekstra håndklæder kan lejes på skolen. Alle værelser er røgfrie.
HUSK sæbe og, hvis det er nødvendigt, et vækkeur, da der ikke er fælles vækning.

Svømning
Vil du benytte skolens svømmesal, så husk badehåndklæde og svømmetøj.

Kontoret
Skolens kontor har tlf. 97 89 10 11 - telefontid man.-tors. kl. 9.00-14.00, fredag kl 9.00-12.00.

Under opholdet vil du bedst kunne træffes på elevtelefonen 9789 1124
ved spisetiderne: kl. 08.00-8.30, kl. 12.00-12.30 og kl. 18.00-18.30.

Husk evt. at få omadresseret din post og avis.

Wi-fi
Der er Wi-Fi på alleværelserne.

Teleslynge
Forefindes på skolen.