Menu
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
I form til livet
Der var fart over feltet på SeniorHøjskolen, da 26 aktive kursister deltog i kurset "I form til livet". Traveture langs Vesterhavet, ved Limfjordens Bakker og Bølger samt i Klosterheden Plantage, hvor der blev kigget efter bæverhytter, dæmninger og fældede træer. Der var også vandmotion, spinning og fysiske øvelser på programmet, så pulsen kom op og musklerne sat på overarbejde. Masser af latter - men også en mere alvorlig snak omkring livsovergange, livskraft og livsmod, når livet udfordrer.

Velkommen


"Det vi blev færdige med er nye begyndelser, for alt liv er nyt under solen!"
Med citatet fra skolens sang byder vi velkommen til et ophold med indhold på SeniorHøjskolen i Nørre Nissum.


Et højskoleophold er muligheden for selv at opleve og opdage og for at møde nye mennesker med samme interesser – eller måske helt andre. Vi forventer, at du kan klare dig selv, men er naturligvis altid parate til at give en hånd med.

Uge - og 14 dages kurser
Vi vægter fællesskab og samvær om det, som altid har været højskolens væsentligste ærinde: at oplyse og oplive og samtidig beskæftige os med det, som har værdi. Det væsentligste og det vigtigste.
Vi tilbyder dig kurser med indhold, som vi her på skolen er optaget af, og vi glæder os til samtaler, diskussioner og fælles oplevelser i mødet med din livserfaring og nysgerrighed.
På SeniorHøjskolen møder du en fri og munter atmosfære. Vi sætter venlighed og faglighed højt – og vi synger meget!

På hele personalets vegne byder jeg hermed velkommen til et godt og inspirerende ophold på SeniorHøjskolen i Nørre Nissum.

Flemming Nees
forstander
SeniorHøjskolens film
Se filmen
Seniorhøjskolen Nørre Nissum  |   Degneparken 22, Nørre Nissum  |   7620  Lemvig  |   97 89 10 11  |   kontor@seniorhoejskolen.dk